Zorg verlenen

Bij Funler werken mensen met een hart voor de zorg

Steeds meer zorgverleners hebben behoefte aan flexibiliteit en willen graag werken wanneer het hen uitkomt. Bovendien willen ze zich richten op de mensen die ze verzorgen en niet op administratie en op de minuut worden afgerekend. Voor deze zorgverleners biedt Funler de flexibiliteit en focus op zorg die het leuk maken om zorg te verlenen, in de eigen wijk.

Hoe doen we dat?

Je kiest zelf uit een aanbod van zorgopdrachten welke jij op wilt pakken. Je bepaalt zelf hoe lang je werkt en wat voor soort werkzaamheden je oppakt. Alle administratie verloopt vanzelf via het platform. Zo kan je weer zorg verlenen, zonder gedoe.

Hoe werkt dat dan?

Funler werkt met een overzichtelijke app. Op deze app zie je de zorgopdrachten die in de buurt beschikbaar zijn en waarvoor jij bevoegd bent. Als je een zorgopdracht ziet die jij wil uitvoeren klik je die aan en is deze voor jou gereserveerd. Wanneer je de opdracht uitgevoerd hebt en deze wordt goedgekeurd, kan je je direct laten uitbetalen. De app verwerkt alle administratie in de systemen en jij kan je volledig concentreren op de zorg.

Meer weten of aan de slag?

Wilt je meer weten? Lees de FAQ, of bel naar 088-9293090 of mail naar info@funler.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wilt je direct aan de slag? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: in maart starten we in Zoetermeer en de regio rondom Capelle aan den IJssel.

Theme: Overlay by Kaira