Zorg ontvangen

Bij Funler kunt u zelf uw zorgmomenten kiezen

De zorgmedewerkers die via Funler werken hebben hart voor de zorg en voor de mensen voor wie ze zorgen. Ze willen graag in hun eigen buurt een steentje bijdragen. Bij Funler kunt u zelf uw zorgmomenten bepalen. Wij zorgen ervoor dat u geholpen wordt door iemand die u de beste zorg wil geven. Zo krijgt u de zorg die u nodig hebt, wanneer u dat wilt.

Hoe doen we dat?

U krijgt bezoek van een verpleegkundige die in kaart brengt welke zorg u nodig hebt. Vervolgens helpen wij dit te organiseren. U heeft altijd toegang tot uw persoonlijke agenda waar u of een mantelzorger uw zorgmomenten eenvoudig kan aanpassen. Onze zorgverleners komen daarom bij u langs op het moment dat past bij uw dagritme. 

Welke zorg krijgt u bij Funler?

Funler heeft contracten met alle zorgverzekeraars. U kunt gebruik maken van een breed palet aan verzorging en verpleging thuis, dus van hulp bij het douchen en aankleden en aantrekken van steunkousen tot hulp met uw medicijnen en eenvoudige wondzorg.

Let op: We leveren zorg in het gebied tussen Zoetermeer en Krimpen aan den IJssel. Wilt u zorg ontvangen van Funler? Neem dan contact op met Nathalie via 088-9293090 of stuur een mail naar info@funler.nl

Heeft u vragen?

Dan kunt u ons bereiken via info@funler.nl of via 088-9293090

Vul onderstaand formulier in om zorg aan te vragen:

Theme: Overlay by Kaira